Inspirasjonssamling i Tveithallen

I slutten av november arrangerte håndballgruppa i Tveit IL inspirasjonskveld for håndballtrenerne i idrettslaget. Samlingen ble ledet av Peder Langfeldt fra Klubbkonsulenten. Peder burde være kjent for de fleste håndballfolk, både som spiller og trener i KIF, og ikke minst som trener og sportssjef i Vipers.

Samlingen besto av to deler, første del inneholdt teori med diskusjon. Peder var innom flere viktige tema, blant annet trenerrollen, kosthold, styrketrening og viktigheten av basisferdigheter. Etter teoridelen var det praksisdel i Tveit-hallen, hvor Peder, med hjelp av jenter fra Tveit J14 og 16, fikk vist frem en del grunnøvelser, som enkelt kan bygges ut etter hvert som spillerne utvikler seg og ferdighetene sine.

Tveit-jentene fikk seg ei god treningsøkt, og trenerne fikk nyttige innspill og tips de kan ta med seg videre i sitt virke. Alle involverte virket godt fornøyde med arrangementet, noe tilbakemeldingene også tyder på:

Trenersamling med Peder Langfeldt var en fin, innholdsrik og inspirerende kveld. Bra med grunnøvelser, hvor det kun er fantasien som stopper deg fra å bygge videre. Det var veldig gøy å se noen som kan det de driver med lede en trening. Se og lære, man ble inspirert til å ta med mye av det til eget lag. Kjempebra, flott med faglig påfyll!

Ole Byberg, Leder i Tveit håndball

Trenersamling med Peder Langfeldt var en lærerik kveld med faglig påfyll, både med teori og praktiske øvelser. I en travel hverdag med treninger og full trøkk fra morgen til kveld, passet det perfekt med en tretimers samling. Vi fikk en innholdsrik kveld med masse håndball! Suverent opplegg og oppfølging i fra Klubbkonsulenten, kan absolutt anbefales!

Frode Selstø, Trener i Tveit håndball

Alt i alt var dette en flott samling med faglig påfyll for idrettslagets håndballtrenere, dette kommer vi til å gjøre igjen!